Glänsande randig tröja med rund halsringning Gant Breton

Glänsande randig tröja med rund halsringning Gant Breton
Börjar på: 2 203,69 kr
Den briljanta randiga rundhalsade jumpern Gant Breton: tidlös stil och oöverträffad kvalitet. Unna dig en fransk modeaccessoar.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 2 203,69 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Glänsande randig tröja med rund halsringning Gant Breton

Upptäck vår nya glänsande randiga rundhalsade tröja Gant Breton, ett måste för din garderob i höst. Tillverkad av det kända märket Gant, är denna tröja en perfekt blandning av stil och komfort.

Den klassiska runda halsen ger en avslappnad men ändå elegant look, perfekt för alla tillfällen. De ljusa ränderna ger tröjan en sofistikerad touch och gör den lätt att bära för en elegant utekväll eller en dag på kontoret.

Den här tröjan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och skön mot huden så att du håller dig varm och skön hela dagen. Den smickrande smala passformen framhäver din figur samtidigt som den ger dig god rörelsefrihet.

Designen breton, som är inspirerad av sjömän och havet, ger tröjan en touch av tradition och charm. Den är också mångsidig och kan bäras med jeans för en avslappnad look eller med en kjol för en elegantare look.

Lägg till denna fantastiska randiga rundhalsade tröja Gant Breton till din samling nu och gör dig redo för hösten. Beställ den idag och njut av dess tidlösa stil och exceptionella kvalitet. Ett måste för alla fashionistas.

Mer information

Varumärke Gant
Tillverkarens SKU 8030191-433
Färg kvällsblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen