Jersey Newline Lea Performance

Jersey Newline Lea Performance

Börjar på: 244,24 kr

243,02 kr

Upptäck Newline Lea Performance Jersey, designad av det berömda märket Newline för exceptionell prestanda under dina sportpass.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 244,24 kr

243,02 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jersey Newline Lea Performance

Newline Lea Performance baddräkt är ett måste för aktiva kvinnor som letar efter sportkläder av hög kvalitet. Varumärket Newline är känt för sina högpresterande, hållbara produkter, och denna simdräkt är inget undantag.

Med sin snygga, eleganta design är Newline Lea Performance simdräkt både feminin och funktionell. Den är tillverkad av förstklassiga material och erbjuder optimal komfort under dina mest intensiva träningspass. Den smala passformen framhäver dessutom din figur utan att begränsa din rörelsefrihet.

Oavsett om du gillar löpning, yoga eller fitness är den här tröjan som gjord för dig. Materialet andas och transporterar bort svett så att du håller dig torr och sval, medan de platta sömmarna förhindrar skav och gnissel. Så att du kan koncentrera dig helt på din prestation utan distraktioner.

Tröjan Newline Lea Performance har också praktiska detaljer som en ficka med dragkedja för förvaring av småsaker och reflekterande element för förbättrad synlighet vid träning utomhus i svagt ljus.

Tröjan finns i en rad trendiga färger och är ett snyggt tillskott till din sportgarderob. Så unna dig tröjan Newline Lea Performance för en snygg och högpresterande look under dina sportaktiviteter.

Mer information

Varumärke Newline
Tillverkarens SKU 710102-2001
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1