Sweatshirt med huva för kvinnor Newline Lea

Sweatshirt med huva för kvinnor Newline Lea

Börjar på: 489,09 kr

438,91 kr

-10%
Ta dig an kylan med stil i den bekväma och trendiga Newline Lea hoodie för damer från Newline.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 489,09 kr

438,91 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva för kvinnor Newline Lea

Newline Lea sweatshirt med huva för damer är ett måste för alla kvinnor som letar efter något bekvämt och trendigt. Designad av det kända märket Newline, kombinerar denna sweatshirt stil och kvalitet till perfektion.

Med sin feminina skärning och justerbara huva ger denna sweatshirt dig en avslappnad och modern look look under alla omständigheter. Oavsett om det är för ett sportpass, en utekväll med vänner eller bara för att koppla av hemma, kommer Newline Lea damhoodie att vara din bästa allierade.

Denna sweatshirt är tillverkad av högkvalitativa material och garanterar en mjuk och bekväm känsla så snart du tar på dig den. Det lättviktiga tyget som andas håller dig torr och bekväm även under dina mest intensiva aktiviteter.

Designen på denna sweatshirt är också en stor tillgång. Den diskreta men igenkännbara Newline -logotypen ger en modern och sofistikerad känsla. Dessutom gör den enfärgade färgen och de noggranna detaljerna att den är lätt att matcha med alla dina outfits.

Oavsett om du är ett sportfan eller en fashionista som söker komfort, kommer Newline Lea hoody för damer att uppfylla alla dina förväntningar. Den finns i en rad olika storlekar och är perfekt för alla kroppsformer och anpassar sig perfekt till din figur.

Unna dig Newline Lea hoodie för damer och lägg till en touch av stil och komfort i din garderob. Missa inte detta tillfälle att köpa ett kvalitetsplagg som är designat för moderna, aktiva kvinnor. Beställ den nu och unna dig en produkt som kommer att följa med dig på alla dina äventyr!

Mer information

Varumärke Newline
Tillverkarens SKU 700100-2001
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen