Träningsjacka Southpole Neoprene

Träningsjacka Southpole Neoprene

Börjar på: 1 224,15 kr

918,08 kr

-25%
Välj en sportig, trendig stil med Southpole Neoprene träningsjacka. Kvaliteten och designen från varumärket Southpole gör den till ett måste!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 224,15 kr

918,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsjacka Southpole Neoprene

Träningsjackan Southpole Neoprene är det perfekta plagget för en sportig och trendig look. Jackan är designad av det kända varumärket Southpole och är både bekväm och snygg.

Den är tillverkad av högkvalitativt neopren och känns mjuk och lätt mot huden. Neoprentyget är också mycket slitstarkt, vilket gör det till en hållbar jacka som kommer att följa med dig i alla dina sportaktiviteter.

Den eleganta, moderna designen kompletteras av smarta detaljer som fickor med dragkedja för att hålla dina tillhörigheter säkra. Jackans slim fit met framhäver din silhuett samtidigt som den ger dig total rörelsefrihet.

Perfekt för utomhusträning eller vardagskläder, Southpole Neoprene träningsjacka ger dig en unik, dynamisk stil. Oavsett om du bär den för ett sportpass eller för en dag av avkoppling, garanterar den dig en modern och trendig look under alla omständigheter.

Den finns i en rad olika färger och du kan enkelt kombinera den med dina favoritoutfits för en personlig look. Så varför vänta? Lägg till Southpole Neoprene träningsjacka i din garderob nu för en sportig och trendig look!

Mer information

Varumärke Southpole
Tillverkarens SKU 6088361-00007
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen