Dunjacka Southpole North-South 1.0

Dunjacka Southpole North-South 1.0

Börjar på: 1 836,28 kr

1 469,00 kr

-20%
Upptäck Doudoune Southpole North-South 1.0, ett måste för att trotsa kylan med elegans. Designad av Southpole.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 836,28 kr

1 469,00 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Dunjacka Southpole North-South 1.0

Dunjackan Southpole North-South 1.0 är ett måste för att tackla det kallaste vädret med stil. Dunjackan är designad av det världsberömda varumärket Southpole och kombinerar elegans och funktionalitet för att hålla dig varm och samtidigt ge dig en trendig look -look.

Dunjackan är tillverkad av högkvalitativa material och har en modern, strömlinjeformad design som passar alla stilar. Den smala passformen och de noggranna detaljerna gör den både bekväm och snygg.

Dunjackan Southpole North-South 1.0 har en avtagbar huva som skyddar dig mot vind och regn, och praktiska fickor med dragkedja för att hålla dina tillhörigheter säkra. Den har också ett dunfoder för optimal isolering och ojämförlig värme.

Oavsett om du befinner dig i staden eller på landsbygden kommer den här dunjackan att vara din allierade när det gäller att möta elementen med fullständig sinnesfrid. Med sin tidlösa stil och oklanderliga kvalitet kommer den garanterat att bli ett måste i garderoben.

Låt inte kylan förstöra din dag, välj Southpole North-South 1.0 dunjacka och dra nytta av dess komfort och elegans under alla omständigheter. Anta Southpole -stilen och gör ett stänk vart du än går. Beställ detta unika plagg nu och gör dig redo att möta vintern med stil och självförtroende.

Mer information

Varumärke Southpole
Tillverkarens SKU 6076037-10477
Färg ljusblå/grå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen