T-shirt Oklahoma City Thunder NBA

T-shirt Oklahoma City Thunder NBA

Börjar på: 367,28 kr

303,13 kr

-17%
Visa ditt stöd för Oklahoma City Thunder med denna New Era t-shirt i färgerna från NBA. Perfekt för basketfans.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

303,13 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Oklahoma City Thunder NBA

Oklahoma City Thunder NBA T-shirt från New Era är ett måste för alla basketfans och i synnerhet för fans avOklahoma City Thunder-laget. Denna t-shirt är perfekt för att visa ditt stöd för ett av de största lagen på NBA.

Tillverkad av högkvalitativa material är denna t-shirt både bekväm och hållbar. Den har en snygg, modern design med den ikoniska Oklahoma City Thunder -logotypen tryckt i stort format på framsidan. Oavsett om du är på en match eller ute och rör dig i staden, kommer denna tröja att låta dig stolt representera ditt favoritlag.

Oavsett om du är ett långvarigt fan eller upptäcker laget för första gången, är denna t-shirt ett utmärkt sätt att visa din kärlek till Oklahoma City Thunder. Den är också perfekt som present till en vän eller familjemedlem som delar din passion för basket.

Denna t-shirt finns i flera olika storlekar och passar alla fans, både män och kvinnor. Den är perfekt för sportaktiviteter eller avslappnad vardagsklädsel. Kombinera med jeans och sneakers för den perfekta vardagsklädseln look.

Visa ditt stöd för Oklahoma City Thunder i stil med denna högkvalitativa New Era T-shirt. Missa inte chansen att lägga till detta viktiga plagg till din sportkollektion och beställ nu!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505475
Färg ljusgrå
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Oklahoma City Thunder