T-shirt Indiana Pacers NBA

T-shirt Indiana Pacers NBA

Börjar på: 367,28 kr

293,33 kr

-20%
Visa ditt stöd för Indiana Pacers -laget med den högkvalitativa NBA New Era T-shirt. Gör dig redo för nästa match!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

293,33 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Indiana Pacers NBA

Indiana Pacers NBA T-shirt från New Era är det ultimata plagget för basketfans -ball och mer specifikt för Indiana Pacers-laget. Med sin snygga design och klara lagfärger är denna T-shirt ett måste för alla Pacers-fans.

Tillverkad av högkvalitativa material är denna T-shirt både bekväm och slitstark, vilket gör den till ett perfekt val för alla tillfällen. Oavsett om du ska gå på match, en utekväll med vänner eller bara gå runt på stan, kommer denna T-shirt att vara din bästa allierade.

Logotypen Pacers visas stolt på framsidan av T-shirten, medan logotypen New Era finns på ärmen, vilket ger en extra touch av stil. T-shirten finns också i en mängd olika storlekar för att passa alla fans, manliga som kvinnliga.

Genom att bära denna T-shirt visar du alla din passion för Pacers och du kommer att vara redo att heja på ditt favoritlag på matcherna. Så vänta inte längre, lägg till denna Indiana Pacers NBA T-shirt från New Era till din samling nu och visa ditt ovillkorliga stöd för ditt favoritlag. Heja Pacers!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505471
Färg obsidianblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Indiana Pacers