T-shirt New Orleans Pelicans NBA

T-shirt New Orleans Pelicans NBA

Börjar på: 367,28 kr

293,82 kr

-20%
Visa din passion för New Orleans Pelicans med denna högkvalitativa New Era t-shirt. Tillgänglig nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

293,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt New Orleans Pelicans NBA

New Orleans Pelicans NBA T-shirt från New Era är ett måste för alla fans av detta legendariska basketlag. Tillverkad av högkvalitativa material är denna t-shirt både bekväm och slitstark, perfekt för de vilda matcherna eller bara för att visa din kärlek till laget.

T-shirtens design met har de ikoniska New Orleans Pelicans-färgerna, med den officiella laglogotypen tryckt i stort format på framsidan. Oavsett om du är en hängiven supporter eller en sportmodeentusiast är denna t-shirt ett måste i din garderob.

Förutom att vara snygg är denna t-shirt också mycket praktisk. Den klassiska skärningen anpassar sig till alla kroppsformer och det lätta tyget gör att du kan bära den hela dagen utan att känna dig trång. Med denna T-shirt kan du visa upp din passion för New Orleans Pelicans var du än är.

Oavsett om du går på en match på stadion eller bär den varje dag, är denna t-shirt det perfekta valet för alla New Orleans Pelicans-fans. Så vänta inte längre och lägg till denna t-shirt till din sportkollektion nu!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505467
Färg ljusgrå
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team New Orleans Pelicans