T-shirt Memphis Grizzlies NBA

T-shirt Memphis Grizzlies NBA

Börjar på: 367,28 kr

293,82 kr

-20%
Visa din passion för Memphis Grizzlies i stil med NBA T-shirt från New Era. Tillgänglig nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

293,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Memphis Grizzlies NBA

Memphis Grizzlies NBA t-shirt från New Era är ett måste för alla fans av basketlagetball Memphis Grizzlies . Med sin moderna design och livfulla färger är denna t-shirt det perfekta sättet att visa ditt stöd för ditt favoritlag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort och exceptionell hållbarhet.

Logotypen Memphis Grizzlies visas stolt på framsidan av tröjan, så att alla vet vilket lag du kämpar för. Oavsett om du tittar på en match på TV eller går till stadion för att heja på laget personligen, är denna t-shirt ett måste för alla Grizzlies fans.

Som ett basketfan -ball, vet du att säsongen kan vara lång och ibland svår, men med denna t-shirt kan du visa ditt stöd och stolthet för ditt lag året runt. Oavsett om du är ett långvarigt fan eller ny i laget, är denna t-shirt ett bra tillskott till din sportklädkollektion.

Memphis Grizzlies NBA t-shirt från New Era är också en bra present till alla basketfans -ball i ditt liv. Ge den till en vän eller familjemedlem och låt dem visa sin kärlek till Grizzlies med stil.

Missa inte chansen att representera ditt favoritlag med denna Memphis Grizzlies NBA t-shirt från New Era. Lägg till den i din garderob idag och gör dig redo för nästa basketsäsong -ball med stil och stolthet. Heja Grizzlies!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505466
Färg ljusgrå
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Memphis Grizzlies