T-shirt Helly Hansen Arc 22 Block

T-shirt Helly Hansen Arc 22 Block
Börjar på: 1 224,27 kr
Upplev komforten och den överlägsna kvaliteten i Helly Hansen Arc 22 Block T-shirt, ett måste från Helly Hansen.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 224,27 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Helly Hansen Arc 22 Block

Helly Hansen Arc 22 Block T-shirt är ett måste för alla som älskar stil och komfort. Denna T-shirt är designad av det berömda märket Helly Hansen, känt för sina högkvalitativa kläder i över 140 år. Med sitt klassiska snitt och eleganta detaljer är denna T-shirt ett perfekt val för alla tillfällen.

Helly Hansen Arc 22 Block T-shirt är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa optimal komfort hela dagen. Den mjuka bomullen som andas håller dig sval även under de varmaste dagarna. Dessutom har den fukthanteringsteknik som håller dig torr och bekväm, oavsett om du tränar eller kopplar av.

T-shirten har också en elegant, modern design med den ikoniska Helly Hansen -logotypen på framsidan. Starka färger och subtila kontraster ger din outfit en touch av stil, medan den runda halsen och de korta ärmarna gör den till ett mångsidigt och tidlöst val.

Oavsett om du bär den för en avslappnad dag på stan eller för ett intensivt träningspass, garanterar Helly Hansen Arc 22 Block T-shirt dig en trendig look och optimal komfort. Dessutom är den lätt att ta hand om och behåller sin form och färg även efter upprepade tvättar.

Unna dig Helly Hansen Arc 22 Block T-shirt idag och lägg till en touch av stil och kvalitet i din garderob. Oavsett om du är en fashionista eller ett fan av varumärket Helly Hansen, kommer denna T-shirt inte att göra dig besviken. Beställ den nu och njut av ett högkvalitativt plagg som kommer att vara med dig i många år framöver.

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 53728-455
Färg endiveabstractaop
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen