Kjol för flickor Reima Neilikka

Kjol för flickor Reima Neilikka

Börjar på: 612,88 kr

411,97 kr

-33%
Välj Reima Neilikka kjol för flickor för en bekväm och mångsidig stil. Denna kjol är perfekt för unga tjejer och passar perfekt för alla tillfällen!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 612,88 kr

411,97 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kjol för flickor Reima Neilikka

Reima Neilikka kjol för tjejer är ett utmärkt val för alla tjejer som letar efter bekväma, mångsidiga kläder. Kjolen är designad av det kända märket Reima och är både trendig och praktisk för vardagsaktiviteter. Med sin feminina skärning och överlägsna kvalitet kommer den att tilltala tjejer i alla åldrar.

Kjolen är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att vara slitstark och tåla vardagligt slitage. Varumärket Reima är känt för sin hållbarhet och känsla för detaljer, vilket gör det till ett pålitligt val för föräldrar som är måna om kvaliteten på sina barns kläder.

Skärningen på Reima Neilikka kjol är perfekt för växande flickor. Den ger optimal rörelsefrihet och komfort, så att tjejerna kan leka, springa och röra sig helt fritt. Dessutom är kjolen lätt att ta på och av, vilket gör den idealisk för barn som gillar att vara självständiga.

Tack vare sin eleganta design och ljusa färg kommer denna kjol från Reima att ge alla outfits en touch av stil. Den kan kombineras med en blus för en elegantare outfit eller med en t-shirt för en mer avslappnad look. Möjligheterna är oändliga med denna mångsidiga kjol.

Denna kjol för tjejer Reima Neilikka är perfekt för tjejer i alla åldrar och passar för alla tillfällen. Oavsett om det är för en dag i skolan, en familjeutflykt eller en speciell händelse, kommer denna kjol att vara det perfekta valet för en ung, dynamisk och snygg tjej.

Så vänta inte längre, ge din dotter Reima Neilikka kjolen som kombinerar komfort, kvalitet och stil, och låt henne njuta av sina dagar i fullständig frihet och förtroende. Hon förtjänar att klä sig i de bästa kläderna, och den här kjolen är ett utmärkt val för alla unga tjejer som är på gång.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 535068-6988
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior