Tränare KangaROOS 3 Pointer 2.0

Tränare KangaROOS 3 Pointer 2.0

Börjar på: 1 713,36 kr

1 370,70 kr

-20%
Upptäck KangaROOS 3 Pointer 2.0 sneakers, den perfekta kombinationen av stil och prestanda för den moderna sportutövaren.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 713,36 kr

1 370,70 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare KangaROOS 3 Pointer 2.0

Upptäck de helt nya sneakersen KangaROOS 3 Pointer 2.0! Dessa skor har designats av det berömda märket KangaROOS och är speciellt framtagna för alla som älskar mode och sport. Med sin djärva design och banbrytande teknik är dessa sneakers ett måste för alla sneakers entusiaster.

nom "KangaROOS" associerar omedelbart till kvalitet, komfort och stil, och 3 Pointer 2.0 sneakers är inget undantag. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och är byggda för att hålla länge. Märket har också lagt stor vikt vid detaljerna, med oklanderlig finish och solida sömmar för maximal hållbarhet.

Men det som verkligen får dessa skor att sticka ut är deras innovativa teknik. Tack vare det hemliga ficksystemet som är integrerat i sulan kan du förvara dina nycklar, pengar eller andra småsaker säkert och diskret. Inga fler fulla fickor eller skrymmande väskor: KangaROOS 3 Pointer 2.0 erbjuder en praktisk och genial lösning för att ta med dig dina tillhörigheter vart du än går.

Förutom att vara praktiska är dessa skor också extremt bekväma. Innersulan är vadderad för optimal komfort och yttersulan i gummi ger perfekt grepp på alla underlag. Oavsett om du är ute på stan, på gymmet eller på en vandring kommer 3 Pointer 2.0 trainers att följa dig i alla dina aktiviteter.

Och till råga på allt är dessa sneakers också mycket moderiktiga. Deras moderna, strömlinjeformade design passar perfekt till alla outfits, oavsett om det är en sportig eller avslappnad look. Med sin tidlösa svartvita färgskala är de perfekta för alla årstider och ett måste i din garderob.

Så vänta inte längre med att lägga vantarna på KangaROOS 3 Pointer 2.0 sneakers! Oavsett om du är ett fan av märket eller bara letar efter kvalitetsskor kommer du inte att bli besviken på dessa sneakers. Ta ett steg mot stil och prestanda med KangaROOS, märket som kombinerar mode och funktionalitet. Beställ dina nu och gör dig redo att vända huvuden!

Mer information

Varumärke KangaROOS
Tillverkarens SKU 47312-000-0025
Färg vit/blå
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen