T-shirt Sergio Tacchini Robin

T-shirt Sergio Tacchini Robin

Börjar på: 305,95 kr

206,17 kr

-33%
Sergio Tacchini Robin T-shirt: ett måste för modeälskare, signerat det berömda italienska varumärket.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 305,95 kr

206,17 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Sergio Tacchini Robin

T-shirten Sergio Tacchini Robin är ett måste för modeälskare från tous. Med det berömda italienska varumärket Sergio Tacchini är denna T-shirt den perfekta förkroppsligandet av elegans och stil. Den är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder ultimat komfort för vardagsbruk.

Med sin klassiska design med den ikoniska Sergio Tacchini-logotypen är denna T-shirt en sann symbol för klass och sofistikering. Den perfekta passformen framhäver din figur och ger dig en avslappnad men ändå elegant look. Oavsett om det är en utekväll med vänner eller en dag av avkoppling, kommer Sergio Tacchini Robin T-shirt att vara din bästa allierade.

Dessutom är varumärket Sergio Tacchini känt för sin oöverträffade kvalitet och hantverksskicklighet. Denna Robin T-shirt är inget undantag och kommer garanterat att hålla länge. Du kommer att kunna bära den om och om igen utan att den förlorar sin form eller färg.

T-shirten finns i flera olika storlekar och passar alla kroppsformer och hjälper dig att sticka ut från mängden med stil. Oavsett om du är man eller kvinna är Sergio Tacchini Robin T-shirt ett måste i varje garderob.

Kort sagt, Sergio Tacchini Robin T-shirt är mycket mer än bara ett klädesplagg, det är en sann symbol för mode och kvalitet. Så lägg till den i din kollektion idag!

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38917-213
Färg nvy/wht/red
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1