T-shirt Sergio Tacchini Iberis

T-shirt Sergio Tacchini Iberis

Börjar på: 305,95 kr

206,17 kr

-33%
T-shirt från Sergio Tacchini Iberis, designad av det välkända italienska varumärket, för trendig stil och oklanderlig kvalitet.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 305,95 kr

206,17 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Sergio Tacchini Iberis

T-shirten Sergio Tacchini Iberis är ett måste för modeälskare från tous. Tillverkad av det berömda italienska varumärket Sergio Tacchini är denna T-shirt både snygg och bekväm.

Med sin tidlösa design och klassiska skärning är denna T-shirt perfekt för alla tillfällen. Oavsett om det är en avslappnad dag ute på stan eller en kväll ute med vännerna, kommer Sergio Tacchini Iberis T-shirt att få dig att se bäst ut.

Denna T-shirt är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort hela dagen lång. Det mjuka, andningsbara tyget håller dig sval även under de varmaste dagarna.

Logotypen Sergio Tacchini broderad på framsidan av T-shirten ger en touch av sofistikering och klass. Du kommer inte att gå obemärkt förbi i den här snygga och trendiga T-shirten.

T-shirten Sergio Tacchini Iberis finns i en mängd olika färger och passar tous stilar. Oavsett om du föredrar ljusa, djärva färger eller mer neutrala nyanser finns det något för alla på tous.

Denna T-shirt är också lätt att ta hand om: den kan maskintvättas och förblir i perfekt skick även efter flera tvättar.

Missa inte chansen att komplettera din garderob med en T-shirt från Sergio Tacchini Iberis. Lägg till en touch av italiensk stil till din outfit och vänd huvuden med denna högkvalitativa T-shirt. Beställ nu och anamma Sergio Tacchini -stilen!

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38714-213
Färg nvy/wht
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1