T-shirt Sergio Tacchini Run 020

T-shirt Sergio Tacchini Run 020

Börjar på: 244,73 kr

170,67 kr

-30%
Välj den ultimata sportiga stilen med Sergio Tacchini Run 020 T-shirt, ett måste från det välkända italienska varumärket.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 244,73 kr

170,67 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Sergio Tacchini Run 020

Sergio Tacchini Run 020 T-shirt är ett måste för tous sportklädesfans. Tillverkad av det berömda italienska varumärket Sergio Tacchini kombinerar denna T-shirt stil och funktionalitet för en snygg och bekväm look.

Den rena, moderna designen på denna T-shirt gör den till ett perfekt val för alla tillfällen. Oavsett om du sportar utomhus eller bara letar efter en avslappnad och trendig look, kommer Sergio Tacchini Run 020 T-shirt att vara din bästa allierade.

Den här T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark. Den åtsittande passformen formar sig perfekt efter kroppens kurvor för optimal komfort. Dessutom håller det andningsbara tyget dig sval och torr även under de mest intensiva träningspassen.

Den ikoniska Sergio Tacchini -logotypen visas stolt på bröstet och ger en touch av elegans till denna T-shirt. Den finns i en rad olika färger och du kan enkelt kombinera den med vilken outfit som helst för en mångsidig och modern look.

Oavsett om du är en ivrig idrottsman eller bara letar efter en kvalitets-T-shirt att lägga till i din garderob, är Sergio Tacchini Run 020 T-shirt ett säkert val. Gör dig själv en tjänst och lägg till den här kvalitets-T-shirten i din kollektion idag!

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38713-912
Färg grå mel/nvy
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1