T-shirt Sergio Tacchini Freckle

T-shirt Sergio Tacchini Freckle

Börjar på: 428,38 kr

263,83 kr

-38%
Upptäck Sergio Tacchini Freckle T-shirt, ett måste för fashionistas och fans av det berömda italienska varumärket. Tillverkad med omsorg.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,38 kr

263,83 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Sergio Tacchini Freckle

Sergio Tacchini Freckle t-shirt är ett måste för tous modeälskare och fans av det italienska varumärket Sergio Tacchini. Den här t-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och snygg.

Den unika designen på Freckle t-shirt är inspirerad av fräknar, vilket ger en touch av friskhet och nyckfullhet till din garderob. Med den ikoniska Sergio Tacchini -logotypen på bröstet är den här t-shirten en sann symbol för stil och sofistikering.

Oavsett om du bär den för en avslappnad dag på stan eller för ett intensivt träningspass, kommer Sergio Tacchini Freckle T-shirt att hålla dig bekväm tack vare den smala passformen och det ventilerande tyget. Den är också perfekt för utomhusaktiviteter tack vare sina fukt- och luktresistenta egenskaper.

tous T-shirten Sergio Tacchini Freckle finns i en mängd olika färger som passar alla smaker och tillfällen. Du kan bära den med jeans för en avslappnad look, eller kombinera den med träningsbyxor för en sportig och trendig look.

Som ett välkänt varumärke i modevärlden har Sergio Tacchiniengage åtagit sig att erbjuda högkvalitativa produkter som ligger i framkant av modet. Med Freckle t-shirt kan du vara säker på att göra ett kvalitetsval som kommer att lägga till en touch av sofistikering till din stil.

Missa inte din chans att äga denna ikoniska t-shirt från Sergio Tacchini. Beställ nu och gör denna Freckle t-shirt till en stapelvara i din garderob. Var redo att vända på huvuden och sticka ut med stil med Sergio Tacchini Freckle t-shirt.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38659-940
Färg nvy/app röd
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1