T-shirt Sergio Tacchini New Irune

T-shirt Sergio Tacchini New Irune

Börjar på: 428,38 kr

276,81 kr

-35%
T-shirt Sergio Tacchini New Irune, en symbol för stil och kvalitet, designad av det legendariska varumärket Sergio Tacchini. Får inte missas!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,38 kr

276,81 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Sergio Tacchini New Irune

Upptäck den nya Sergio Tacchini New Irune T-shirt, den senaste skapelsen från det ikoniska varumärket Sergio Tacchini. Denna T-shirt är ett måste för alla som älskar mode och sportig stil.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och har en enkel men elegant design som met framhäver den ikoniska Sergio Tacchini-logotypen. Med sin smala passform och runda halsringning erbjuder den optimal komfort samtidigt som den framhäver din silhuett.

Sergio Tacchini New Irune T-shirt är inte bara snygg, den är också extremt mångsidig. Den kan bäras på träningspasset eller för en avslappnad dag ute på stan. Det ventilerande tyget håller dig torr och bekväm hela dagen.

Den här T-shirten finns i en mängd olika färger och gör att du kan skapa en unik outfit genom att kombinera den med dina favoritplagg från autres. Oavsett om du väljer att bära den med avslappnade jeans eller en smart kjol, kommer Sergio Tacchini New Irune T-shirt att ge en touch av stil till varje outfit.

Missa inte chansen att lägga till denna högkvalitativa T-shirt i din garderob. Beställ Sergio Tacchini New Irune T-shirt nu och unna dig ett snyggt och bekvämt plagg från ett av de mest respekterade varumärkena i sportvärlden.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38491-218
Färg nvy/red
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1