T-shirt Sergio Tacchini Hawk

T-shirt Sergio Tacchini Hawk

Börjar på: 550,80 kr

347,32 kr

-37%
T-shirt från Sergio Tacchini Hawk, ett måste för tous som gillar sportswear Italian. Elegant och bekväm, ett måste från varumärket.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,80 kr

347,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Sergio Tacchini Hawk

Sergio Tacchini Hawk t-shirt är ett måste för tous fans av det italienska varumärket sportswear. Med sin snygga design och ultimata komfort är den det perfekta valet för alla dina sportaktiviteter.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och har stolt den ikoniska Sergio Tacchini -logotypen på bröstet. Det klassiska snittet och de korta ärmarna gör den till en mångsidig modell, perfekt för alla tillfällen.

Oavsett om du spelar på court tennisbana eller bara kopplar av i stan, garanterar Sergio Tacchini Hawk t-shirt en modern och elegant look. Dess andningsbara tyg håller dig sval och torr under dina mest intensiva träningspass.

För modeälskare är den här t-shirten ett absolut måste. Den kan enkelt kombineras med jeans för en avslappnad look, eller med sportbyxor för en sportigare look. Du kommer inte att vilja vara utan den!

Sergio Tacchini Hawk T-shirt finns i en mängd olika trendiga färger och låter dig visa upp din stil samtidigt som du stöder ditt favoritmärke. Lägg till den i din kollektion idag!

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38480-102
Färg vit/grön
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1