T-shirt för kvinnor Sergio Tacchini Tangram

T-shirt för kvinnor Sergio Tacchini Tangram

Börjar på: 612,01 kr

382,58 kr

-37%
Upptäck modern elegans med damt-shirten Sergio Tacchini Tangram. Bekväm och trendig, den är perfekt för moderna kvinnor.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 612,01 kr

382,58 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för kvinnor Sergio Tacchini Tangram

Sergio Tacchini Tangram T-shirt för damer är den perfekta blandningen av stil och komfort. Denna T-shirt är designad för moderna, snygga kvinnor och förkroppsligaressence av Sergio Tacchini varumärket.

Tillverkad av högkvalitativa material är denna T-shirt både mjuk och hållbar. Den unika designen met framhäver den feminina silhuetten med sin smala passform och urringning. Mönsterdetaljerna på Tangram ger en modern och originell touch till denna klassiska t-shirt.

Oavsett om du bär den under ett träningspass, en utekväll med vännerna eller en avkopplande dag hemma kommer den här t-shirten att vara ditt favoritplagg. Det ventilerande tyget håller dig sval och bekväm hela dagen.

Förutom att den ser bra ut är den här t-shirten också lättskött. Den kan maskintvättas utan att förlora sin form eller färg.

Sergio Tacchini Tangram finns i flera olika storlekar och passar alla kroppsformer. Gör ett stänk med denna trendiga och tidlösa t-shirt från det kända märket Sergio Tacchini. Beställ din nu och lägg till en touch av italiensk stil i din garderob.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38476-130
Färg vit/multi
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1