Dunjacka Sergio Tacchini Dhule

Dunjacka Sergio Tacchini Dhule

Börjar på: 1 346,57 kr

816,71 kr

-39%
Håll dig varm och trendig i vinter med Sergio Tacchini Dhule dunjacka, designad av det berömda italienska varumärket. Komfort och stil garanteras!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 346,57 kr

816,71 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Dunjacka Sergio Tacchini Dhule

Dunjackan Sergio Tacchini Dhule är ett måste för att hålla sig varm och snygg i vinter. Tillverkad av det berömda italienska varumärket Sergio Tacchini, elle är den perfekta blandningen av komfort och stil. Tillverkad av quiltat tyg och vadderad med dun av högsta kvalitet håller denna dunjacka dig varm även i det kallaste vädret.

Den eleganta, tidlösa designen gör den till ett mångsidigt klädesplagg som passar alla dina outfits. Oavsett om det gäller en dag på stan eller en resa till bergen, kommer Sergio Tacchini Dhule dunjacka att vara din allierade när du tacklar vinterkylan med stil. Dessutom ger de omsorgsfulla detaljerna, som den broderade logotypen på bröstet och läderdetaljerna, plagget en sofistikerad touch.

Men den här dunjackan är inte bara estetiskt tilltalande, elle är också extremt praktisk. Den uppstående kragen och den justerbara huvan ger ett effektivt skydd mot vind och regn. Sidofickor med dragkedja håller dina viktigaste saker säkert till hands. Och tack vare tvåvägsdragkedjan kan du reglera temperaturen efter dina behov.

Kort sagt, Sergio Tacchini Dhule dunjacka kombinerar alla de egenskaper som du söker i en dunjacka: värme, komfort, stil och praktiska egenskaper. Så gå vidare och unna dig säsongens måste-ha. Du kommer inte att kunna klara dig utan den!

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38348-200
Färg nvy/wht
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1