T-shirt Sergio Tacchini New Ella

T-shirt Sergio Tacchini New Ella

Börjar på: 305,95 kr

206,17 kr

-33%
Sergio Tacchini New Ella T-shirt: den perfekta blandningen av stil och kvalitet för modeälskare.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 305,95 kr

206,17 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Sergio Tacchini New Ella

Sergio Tacchini New Ella T-shirt är ett måste för tous mode- och stilälskare. Med sin eleganta design och välkända varumärke är denna T-shirt ett måste i din garderob.

Tillverkad av det berömda italienska varumärket Sergio Tacchini, är denna T-shirt både snygg och bekväm. Den är tillverkad av högkvalitativa material för att hålla dig bekväm hela dagen lång.

Med sin runda hals och korta ärmar är den här t-shirten perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du letar efter en avslappnad dag ute på stan eller en snyggare look för en kväll ute, är Sergio Tacchini New Ella T-shirt perfekt för alla situationer.

Den snygga, tidlösa designen gör den till ett mångsidigt plagg som kan bäras till alla byxor eller kjolar. Den finns också i en rad olika färger för att passa tous smak och stil.

Förutom att den här T-shirten är snygg är den också mycket praktisk. Den är lättskött och tål att tvättas ofta utan att förlora sin form eller färg.

Med varumärket Sergio Tacchini som stolt visas på framsidan är den här T-shirten en sann symbol för stil och kvalitet. Den är perfekt för män och kvinnor som söker en trendig och avslappnad look.

Vänta inte längre med att lägga till Sergio Tacchini New Ella T-shirt i din klädkollektion. Beställ den nu och visa upp din stil med stolthet!

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38271-000
Färg vit/nvy
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1