T-shirt Sergio Tacchini Cable/Mc/Mch

T-shirt Sergio Tacchini Cable/Mc/Mch

Börjar på: 428,38 kr

276,81 kr

-35%
T-shirten Sergio Tacchini Cable/Mc/Mch är ett måste för alla som gillar ett elegant och sportigt mode. Från det välkända varumärket Sergio.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,38 kr

276,81 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Sergio Tacchini Cable/Mc/Mch

T-shirten Sergio Tacchini Cable/Mc/Mch är ett måste för tous som älskar sportig och elegant stil. Denna T-shirt tillverkas av det kända varumärket Sergio Tacchini och kombinerar komfort, kvalitet och modern design.

T-shirten är tillverkad av en blandning av bomull och polyester för en mjuk känsla och extra hållbarhet. Sergio Tacchini -logotypen präglad på bröstet ger en touch av sofistikering till denna avslappnade t-shirt.

T-shirtens eleganta design förstärks av kabeldetaljerna på axlarna, som ger en touch av textur och unik stil. T-shirtens moderna passform är både bekväm och smickrande för alla kroppar.

Oavsett om du använder den för ett träningspass eller en avslappnad dag på stan kommer denna Sergio Tacchini Cable/Mc/Mch T-shirt att vara ditt favoritplagg. Den är mångsidig och passar lätt till alla jeans, shorts eller sweatpants.

Den här t-shirten finns i flera storlekar och färger och är ett måste i varje mans garderob. Lita på kvaliteten och den tidlösa stilen hos Sergio Tacchini och välj den här t-shirten Cable/Mc/Mch. Beställ din nu och lägg till en touch av italiensk stil i din outfit.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38137-200
Färg nvy/wht
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1