Polo Sergio Tacchini Custo

Polo Sergio Tacchini Custo

Börjar på: 489,58 kr

311,95 kr

-36%
Anta en sportig och elegant look med Polo Sergio Tacchini Custo. Upptäck dess unika detaljer och fall för mode genom Sergio Tacchini.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,58 kr

311,95 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Polo Sergio Tacchini Custo

Sergio Tacchini Custo polotröjan är ett måste för alla som älskar sportkläder. Med sin eleganta design och unika detaljer är denna polotröja den perfekta kombinationen av stil och komfort.

Tillverkad av det berömda italienska varumärket Sergio Tacchini, förkroppsligar denna polotröja varumärkets know-how och expertis inom avancerade sportkläder. nom Tacchini är synonymt med kvalitet och sofistikering, och denna polotröja är inget undantag.

Den är tillverkad av de finaste tygerna och med stor omsorg om detaljerna, och känns mjuk och lätt mot huden. Den smala passformen met förstärker silhuetten, medan de noggranna detaljerna ger en touch av lyx.

Polo Sergio Tacchini Custo har en design som är både modern och tidlös. De klara färgerna och originella mönstren ger den klassiska polostilen en fräsch touch. Oavsett om du bär den till en tennismatch eller en avslappnad dag på stan, kommer den här polotröjan att ge en sofistikerad touch till din outfit.

Men den här polon är inte bara snygg, den är funktionell också. Den är tillverkad av material som andas och håller dig sval och torr även under de mest intensiva aktiviteterna. Förstärkta sömmar gör den hållbar och slitstark, så att du kan ha glädje av den under lång tid.

Kort sagt, Polo Sergio Tacchini Custo är en perfekt blandning av stil, komfort och kvalitet. Lägg till den i din garderob nu och låt varumärket Sergio Tacchini följa med dig på alla dina sport- och stadsäventyr.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38113-116
Färg vit/nvy
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1