Sweatshirt Sergio Tacchini Ciao

Sweatshirt Sergio Tacchini Ciao

Börjar på: 603,66 kr

377,36 kr

-37%
Sweatshirten Sergio Tacchini Ciao är ett måste för den som älskar mode och komfort. Skapad av det italienska varumärket Sergio.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 603,66 kr

377,36 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt Sergio Tacchini Ciao

Denna Sergio Tacchini Ciao sweatshirt är ett måste för tous mode- och komfortälskare. Sweatshirten är tillverkad av det berömda italienska varumärket Sergio Tacchini och kombinerar stil och kvalitet till perfektion. Med sin eleganta, moderna design är den lätt att bära för alla tillfällen.

Den ikoniska Sergio Tacchini logotypen är tryckt stort på framsidan av sweatshirten och ger en touch av sofistikering till ensemblen. Det mjuka, bekväma tyget kommer att kännas bra mot huden, vilket gör den till ett perfekt val för avslappnade dagar eller sportpass.

Sweatshirten Sergio Tacchini Ciao är tillverkad av högkvalitativa material för exceptionell hållbarhet. Så du kan använda den om och om igen utan att oroa dig för att den ska förlora sin form eller färg. Dessutom är den lätt att ta hand om, vilket gör den till ett praktiskt plagg för upptagna människor.

Du kommer också att uppskatta den moderna, smala passformen på den här sweatshirten, som kommer att framhäva din figur. Den finns i flera olika storlekar och passar tous alla kroppsformer och stilar. Med sin ljusa färg och snygga finish kommer den att ge din garderob en touch av färg och stil.

Oavsett om du gillar stilen streetwear eller varumärket Sergio Tacchini kommer denna Ciao sweatshirt att vara ett viktigt tillskott till din klädkollektion. Den kan bäras ensam med jeans för en avslappnad look look, eller tillsammans med sportbyxor för en mer atletisk stil.

Missa inte chansen att äga den här sweatshirten Sergio Tacchini Ciao, ett måste för tous modeälskare. Beställ din nu och lägg till en touch av italiensk stil i din garderob.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38027-200
Färg nvy/wht
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1