T-shirt Sergio Tacchini Prisma

T-shirt Sergio Tacchini Prisma

Börjar på: 550,80 kr

347,32 kr

-37%
Uttryck din passion för mode och komfort med Sergio Tacchini Prisma T-shirt, designad av det berömda italienska varumärket.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,80 kr

347,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Sergio Tacchini Prisma

Sergio Tacchini Prisma T-shirt är det perfekta valet för dem som älskar mode och komfort. Den är designad av det berömda italienska varumärket Sergio Tacchini, känt för sina högkvalitativa kläder och avantgardistiska stil. Med sin unika design och moderna passform är denna T-shirt ett måste i varje mans garderob.

Sergio Tacchini Prisma T-shirt är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa optimal komfort hela dagen lång. Det mjuka léger -tyget känns skönt mot huden och tillåter god luftcirkulation för att hålla dig sval, även under de varmaste dagarna.

Den här T-shirten har en snygg, modern design som gör den till ett mångsidigt plagg för alla tillfällen. Med sin klassiska runda hals och korta ärmar kan den bäras som den är för en avslappnad look eller under en jacka för en mer sofistikerad look. Det unika geometriska mönstret ger en touch av originalitet till varje outfit.

Förutom att vara bekväm och snygg ärSergio Tacchini Prisma T-shirt också mycket funktionell. Tyget är lättskött och skrynklar sig inte så lätt, vilket gör den till ett perfekt val för resor eller vardagsbruk. Det är också slitstarkt och håller länge, även efter upprepade tvättar.

Den här T-shirten finns i en rad livfulla färger och är perfekt för att ge din garderob en färgklick. Oavsett om du föredrar ljusa toner eller mer subtila färger, kommer du säkert att hitta ett alternativ som passar dig bland de olika nyanser som erbjuds.

Sergio Tacchini Prisma T-shirt är ett kvalitetsval för den stilmedvetne och komfortmedvetne mannen. Med sin unika design, överlägsna kvalitet och mångsidighet är den ett viktigt tillskott till varje mans garderob. Så gå vidare och köp denna T-shirt nu Sergio Tacchini för en chic och trendig look.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 37964-502
Färg grön/paras
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1