T-shirt Sergio Tacchini Caleb

T-shirt Sergio Tacchini Caleb

Börjar på: 367,16 kr

241,30 kr

-34%
Omfamna den italienska stilen med Sergio Tacchini Caleb T-shirt, ett måste för alla modeälskare. Upptäck den nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,16 kr

241,30 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Sergio Tacchini Caleb

T-shirten Sergio Tacchini Caleb är ett måste för modefans som gillar tous. Denna T-shirt är skapad av det berömda italienska märket och förkroppsligar perfekt den tidlösa elegansen och stilen hos Sergio Tacchini.

Tillverkad av högkvalitativa material är denna T-shirt exceptionellt bekväm och samtidigt slitstark. Den smala passformen kommer att förbättra din silhuett och ge dig en smart, avslappnad look.

T-shirtens design är både enkel och sofistikerad, med den ikoniska Sergio Tacchini -logotypen tryckt på framsidan. Denna subtila och raffinerade touch ger en touch av klass till din outfit.

Denna Sergio Tacchini Caleb t-shirt är perfekt för alla tillfällen, från en avslappnad dag på stan till en kväll med vänner, och är ett måste i din garderob.

Den här t-shirten finns i en rad olika storlekar och färger och passar tous alla stilar och kroppstyper. Den är också lätt att ta hand om, vilket gör den till ett praktiskt val för vardagsbruk.

Lägg till en touch av italiensk stil i din garderob med Sergio Tacchini Caleb t-shirt. Beställ den nu och låt dig förföras av kvaliteten och designen på detta ikoniska plagg från Sergio Tacchini.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 37953-101
Färg vit/blk
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1