T-shirt för kvinnor Sergio Tacchini Abstract

T-shirt för kvinnor Sergio Tacchini Abstract

Börjar på: 673,23 kr

417,97 kr

-38%
Välj en avslappnad, modern stil med dam-T-shirt Sergio Tacchini Abstract, det eleganta valet för varje kvinna.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,23 kr

417,97 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för kvinnor Sergio Tacchini Abstract

Sergio Tacchini Abstract T-shirt för damer är ett snyggt och trendigt val för alla kvinnor som letar efter en avslappnad och modern look. Designad av det berömda italienska märket Sergio Tacchini, är denna T-shirt en perfekt blandning av stil och komfort.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och har en feminin, smickrande passform som met framhäver figuren. Dess unika abstrakta design, med ljusa färger och geometriska mönster, ger din outfit en touch av fantasi. Oavsett om du bär den för en avslappnad dag på stan eller för ett sportpass kommer den här t-shirten garanterat att få dig att bli uppmärksammad.

Varumärket Sergio Tacchini är känt för sin expertis när det gäller att skapa snygga och funktionella sportkläder. Med den här T-shirten får du optimal komfort tack vare det ventilerande tyget léger, som håller dig sval och torr hela dagen. Dessutom innebär den smala passformen att du kan röra dig fritt utan obehag.

Oavsett om du är en fashionista eller en ivrig idrottskvinna är Sergio Tacchini Abstract T-shirt för damer ett måste i din garderob. Kombinera den med jeans för en avslappnad look eller med legging för ett intensivt sportpass, och du kommer inte att vilja vara utan den.

Leta inte längre än till Sergio Tacchini Abstract T-shirt för damer för en touch av stil och komfort i alla dina outfits. Beställ nu och lägg till ett kvalitetsplagg i din damkollektion.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 37927-103
Färg vit/blk
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1