T-shirt för kvinnor Sergio Tacchini Eva

T-shirt för kvinnor Sergio Tacchini Eva

Börjar på: 367,16 kr

241,30 kr

-34%
T-shirt för damer Sergio Tacchini Eva: ett måste för en sportig och elegant look. Vänta inte!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,16 kr

241,30 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för kvinnor Sergio Tacchini Eva

Sergio Tacchini Eva T-shirt för damer är ett måste för alla kvinnor som vill ha en sportig och snygg look. Denna T-shirt tillverkas av det kända varumärket Sergio Tacchini och är utformad för att erbjuda optimal komfort samtidigt som den är trendig.

Eva T-shirt är speciellt utformad för kvinnor och finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Den smala passformen framhäver dina kvinnliga kurvor och ger dig stor rörelsefrihet. Oavsett om du tränar eller kopplar av kommer den här t-shirten att vara din perfekta allierade.

Logotypen Sergio Tacchini broderad på bröstet ger denna T-shirt en unik touch av stil. Du kan bära den under dina träningspass eller för en avkopplande dag ute på stan. Den tidlösa designen gör den till ett måste i din garderob.

Den här T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark. Den är utformad för att klara tidens tand och behålla sin form tvätt efter tvätt. Det andningsbara tyget håller dig sval och torr även under de mest intensiva träningspassen.

tous Dam-T-shirten från Sergio Tacchini Eva finns i en rad trendiga färger och passar alla stilar och tillfällen. Oavsett om det gäller ett träningspass, en utekväll med vännerna eller en avkopplande dag med familjen, kommer den här T-shirten att vara din bästa allierade.

Kort sagt är Sergio Tacchini Eva T-shirt för damer bekväm, snygg och slitstark. Med sin unika design och exceptionella kvalitet kommer den snabbt att bli ett måste i garderoben. Skäm bort dig själv och lägg till den här T-shirten i din kollektion idag.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 37244-002
Färg nvy
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1