Kjol för kvinnor Sergio Tacchini Eva

Kjol för kvinnor Sergio Tacchini Eva

Börjar på: 330,55 kr

283,67 kr

-14%
Upptäck kjolen för damer Sergio Tacchini Eva, ett måste för fashionistas. Designad med omsorg av det berömda varumärket, elle kommer säkert att vinna dig över.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 330,55 kr

283,67 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kjol för kvinnor Sergio Tacchini Eva

Sergio Tacchini Eva kjol är ett måste för varje fashionista med självrespekt. Denna feminina kjol är omsorgsfullt designad av det prestigefyllda varumärket Sergio Tacchini, känt för sin expertis inom italienskt mode och stil.

Kjolen är speciellt utformad för den moderna, dynamiska kvinnan. Elle är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret, en romantisk dejt eller en kväll ute med vännerna. Med sin eleganta, tidlösa design passar elle alla kroppsformer och framhäver din silhuett.

Kjolen är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket bekväm, men samtidigt slitstark och hållbar. Du kommer att kunna bära den med självförtroende och njuta av den i många år framöver.

De noggranna detaljerna och den oklanderliga finishen gör den här kjolen till en riktig modepärla. Den diskreta men igenkännbara Sergio Tacchini-logotypen ger en extra touch av elegans.

Kjolen finns i flera storlekar och är perfekt för kvinnor i alla former och storlekar. Så du kan välja den storlek som passar dig bäst och känna dig vacker och bekväm i din kjol Sergio Tacchini Eva.

Den tidlösa, sofistikerade stilen på den här kjolen gör den till ett mångsidigt plagg som passar till alla dina outfits. Bär den med en elegant blus för en professionell look look, eller med en t-shirt och sneakers för en avslappnad stil.

Unna dig Sergio Tacchini Eva kjol för damer nu och gör ett statement vart du än går. Med sin eleganta design, exceptionella kvalitet och makalösa komfort kommer elle snabbt att bli en viktig del av din garderob. Vänta inte, beställ den idag!

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 36879-240
Färg nvy/r röd
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1