T-shirt Sergio Tacchini Club Tech

T-shirt Sergio Tacchini Club Tech

Börjar på: 305,95 kr

206,17 kr

-33%
Sergio Tacchini Club Tech T-shirt: ett måste för mode- och sportfans. Prestanda och elegans.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 305,95 kr

206,17 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Sergio Tacchini Club Tech

Sergio Tacchini Club Tech T-shirt är ett måste för mode- och sportfantasterna på tous. Med sin snygga design och exceptionella prestanda är den det perfekta valet för avslappnade dagar eller intensiva träningspass.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och andningsbar. Den är utformad för att hålla dig sval och torr, även under de mest intensiva aktiviteterna. Det tekniska tyget transporterar bort fukt och torkar snabbt, så att du håller dig i toppform.

Sergio Tacchini Club Tech T-shirt har också en rund hals och korta ärmar för en klassisk, mångsidig passform. Varumärkets ikoniska logotyp är tryckt på bröstet och ger en touch av stil till denna sport-T-shirt.

Oavsett om du är på tennisbanan eller ute på stan, kommer denna Sergio Tacchini T-shirt att hålla dig snygg och sportig på look. Den finns i en rad olika färger för att passa tous smak och tillfälle.

Välj Sergio Tacchini Club Tech T-shirt och gör ett modeuttalande samtidigt som du håller dig bekväm och presterar. Det är det perfekta valet för tous stilmedvetna och hälsomedvetna män. Lägg till den i din garderob nu och var redo att möta alla situationer med stil.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 36846-204
Färg nvy/yel f
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1