Damskor i tyg Buffalo Paired Bloom

Damskor i tyg Buffalo Paired Bloom

Börjar på: 1 100,61 kr

880,50 kr

-20%
Lägg till en touch av stil till din garderob med dessa eleganta damskor i Buffalo Paired Bloom -tyg.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 100,61 kr

880,50 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Damskor i tyg Buffalo Paired Bloom

Upptäck de fantastiska tygskorna för damer från Buffalo: Paired Bloom. Dessa skor kombinerar stil och komfort för vardagsbruk.

Skorna Paired Bloom är tillverkade av högkvalitativa tyger som gör att dina fötter känns mjuka och lätta. Deras moderna, eleganta design är perfekt för alla tillfällen, från en avslappnad dag på stan till en utekväll med vänner.

Buffalo är kända för sin exceptionella komfort. Paired Bloom är inget undantag: innersulan med memory foam ger dig optimal dämpning vid varje steg. Inga trötta fötter i slutet av dagen, så att du kan njuta av din dag utan obehag.

Dessa sneakers finns i en rad olika färger och passar alla smaker och outfits. Den snygga designen förstärks av subtila detaljer, som märkesloggan på sidan eller den texturerade gummisulan. Ett riktigt måste för fashionistas som bryr sig om sin look.

Förutom att vara trendiga och bekväma är Paired Bloom sneakers också etiskt tillverkade, med respekt för miljön. Du kan bära dem med stolthet och veta att du bidrar till ett mer ansvarsfullt sätt att konsumera.

Unna dig dessa tygskor för damer från Buffalo Paired Bloom och lägg till en touch av stil i din garderob. Oavsett om du är ute och shoppar eller dansar hela natten, kommer dessa skor att vara dina trogna allierade i alla dina äventyr. Så vänta inte längre, adoptera Paired Bloom trainers och lev varje dag med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1636161
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen