Badbyxor för barn Jack & Jones Jpstcrete Jjswim Akm

Badbyxor för barn Jack & Jones Jpstcrete Jjswim Akm

Börjar på: 215,97 kr

65,07 kr

-70%
Upptäck den trendiga sommarstilen för ditt barn med badshortsen Jack & Jones Jpstcrete Jjswim Akm. Tillgänglig nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 215,97 kr

65,07 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor för barn Jack & Jones Jpstcrete Jjswim Akm

Jack & Jones Jpstcrete Jjswim Akm badshorts för barn är ett måste för unga pojkar som gillar att tillbringa tid på stranden eller vid poolen. Badshortsen är designade av det kända märket Jack & Jones och kombinerar stil och komfort för perfekt användning under soliga dagar.

Badshortsen är tillverkade av lätt och slitstarkt material och är perfekta för vattenaktiviteter. Deras färgglada, dynamiska design kommer att ge ditt barns garderob en touch av skoj. Med sin korta, åtsittande passform ger de optimal rörelsefrihet så att ditt barn kan ha roligt i lugn och ro.

Jack & Jones Jpstcrete Jjswim Akm badshorts för barn har också praktiska fickor så att ditt barn kan förvara alla sina små skatter. Det elastiska midjebandet med dragsko garanterar en perfekt passform för ditt barn. Dessutom ger den broderade Jack & Jones-logotypen på framsidan en extra touch av stil.

Dessa badshorts är speciellt utformade för små barn och erbjuder exceptionell komfort och hållbarhet. De finns i flera olika storlekar för att passa ditt växande barn. Oavsett om det är en dag på stranden, i poolen eller på simlektionen så är Jack & Jones Jpstcrete Jjswim Akm badshorts för barn det perfekta valet för ditt lilla barn.

Leta inte längre, ge ditt barn en trendig och praktisk look med Jack & Jones badshorts Jpstcrete Jjswim Akm. Beställ nu och låt ditt barn njuta av sina vattenaktiviteter med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Jack & Jones
Tillverkarens SKU 12206248-3839701
Färg Surfing på Hawaii
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior