Långärmad blus för kvinnor Vero Moda Goris

Långärmad blus för kvinnor Vero Moda Goris

Börjar på: 550,80 kr

413,07 kr

-25%
Välj elegans och komfort med Vero Moda Goris långärmad blus för kvinnor. Ett måste från Vero Moda.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,80 kr

413,07 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad blus för kvinnor Vero Moda Goris

Långärmad damblus Vero Moda Goris är det perfekta valet för moderna kvinnor som vill ha något både snyggt och bekvämt. Blusen är designad av det kända märket Vero Moda och kombinerar kvalitet, stil och funktionalitet för att ge dig en trendig look för alla tillfällen.

Blusen är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark, vilket garanterar optimal komfort hela dagen. De långa ärmarna ger plagget en touch av elegans, medan den feminina skärningen framhäver din figur.

Blusen Vero Moda Goris har också raffinerade detaljer som fina knappar och en V-ringning, vilket ger en sofistikerad touch till din ensemble. Oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller en promenad på stan, är denna blus perfekt för alla tillfällen.

Den tidlösa färgen och det subtila mönstret gör den till ett mångsidigt plagg som kan kombineras med kjol, byxor eller till och med avslappnade jeans. Den något lösa passformen ger dessutom stor rörelsefrihet så att du kan känna dig bekväm hela dagen.

Med den långärmade damblusen Vero Moda Goris gör du ett statement varje gång du bär den. Dess tidlösa stil och exceptionella kvalitet gör den till ett måste i garderoben som du kan bära säsong efter säsong.

Så vänta inte längre, lägg till Vero Moda Goris långärmad blus för kvinnor till din garderobssamling. Med sin eleganta, avslappnade stil kommer den snabbt att bli en stapelvara i garderoben för en trendig, feminin look för alla tillfällen.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10304212-4426269
Färg cloud dancer lurex dobby
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen