Blus för kvinnor Vero Moda Gema Gabi

Blus för kvinnor Vero Moda Gema Gabi

Börjar på: 526,31 kr

421,03 kr

-20%
Upptäck den nya Vero Moda Gema Gabi blusen för damer, ett fashionabelt måste från Vero Moda.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 526,31 kr

421,03 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Blus för kvinnor Vero Moda Gema Gabi

Damblusen Vero Moda Gema Gabi är ett tidlöst plagg som är ett måste i din garderob. Med sin eleganta, feminina design är den perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute med vännerna.

Varumärket Vero Moda är känt för sin trendiga stil och kvalitetskläder, och denna blus är inget undantag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och bekväm att bära, men också slitstark.

Blusens skärning är speciellt utformad för att omfamna de feminina kurvorna och framhäva figuren. Den smickrande V-ringningen met framhäver hals och dekolletage, medan de långa ärmarna ger en touch av elegans.

Det vertikala randiga mönstret ger en elegant look och förlänger silhuetten, medan spetsdetaljerna på axlarna ger en touch av femininitet och förfining.

Blusen är också lätt att matcha med vilken outfit som helst. Bär den med skräddarsydda byxor för en elegant kontorslook look, eller med jeans för en mer avslappnad look. Du kan även bära den med en kjol för en elegant touch på utekvällen.

Med Vero Moda Gema Gabi damblus är du säker på att göra ett statement varje gång du bär den. Så fortsätt och lägg till den i din samling. Du kommer inte ångra det!

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10300111-4399245
Färg svart gema
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen